Kontakt

Kontaktinformation

Administrator

Ejerforeningen Digterparken har en administrator Sinding & Co. Ejendomsadministrationen findes på Havnegade. Spørgsmål til administrative forhold kan rettes til Sinding og Co. Ejendomsadministration A/S på telefon 86761414 i telefontiden som er mandag-fredag kl. 10:00 – 14:00.


Bestyrelse

Ejerforeningens bestyrelse, som vælges på den årlige generalforsamling, har den daglige ledelse af ejerforeningen og dens ansatte. Der afholdes jævnligt bestyrelsesmøder. Referat af disse møder kan læses her.


Bestyrelsen kan kontaktes skriftligt via postkassen ved ejendomsassistentkontoret eller pr mail:  Digterparken.aarhus@gmail.com (mails læses jævnligt, men ikke dagligt). 


Ejendomsassistent

Ejerforeningen har ansat en ejendomsassistent. Ejendomsassistentens kontor er i kælderen i blok 34N. Ejendomsassistenten kontaktes nemmest på mail på denne adresse: ejendomsassistent@digterparken-aarhus.dk   


Hvad kan man som ejer og lejer i Digterparken kontake ejendomsassistenten om? Det kan du læse mere om her.


Ved akutte skader/problemer vedrørende Ejerforeningen Digterparkens fællesinstallationer opstået udenfor ejendomsassitentens normale arbejdstid, kan følgende håndværkere kontaktes:

  • Nøglebrikker til fælles indgangsdøre:                              Låsekompagniet tlf.  8741 9200
  • Kloak:Holst kloakservice: 86 51 16 90
  • VVS: Flemming Sørensen tlf. 8698 8777,  døgnvagt: 2020 8640 
  • EL:Lindpro: 87 46 70 00
  • Glarmester: Trige glas: 4088 5873


Det gøres opmærksom på, at dersom skaden ikke falder ind under fællesinstallationer, kan du komme til selv at afholde udgiften for et vagt udkald.