Kontakt

Kontaktinformation

Administrator

Ejerforeningen Digterparken har en administrator Sinding & Co. Ejendomsadministrationen findes på Havnegade. Spørgsmål til administrative forhold kan rettes til Sinding og Co. Ejendomsadministration A/S på telefon 86761414 i telefontiden som er mandag-fredag kl. 10:00 – 14:00.


Bestyrelse

Ejerforeningens bestyrelse, som vælges på den årlige generalforsamling, har den daglige ledelse af ejerforeningen og dens ansatte. Der afholdes jævnligt bestyrelsesmøder. Referat af disse møder kan læses her.


Bestyrelsen kan kontaktes skriftligt via postkassen ved viceværtkontoret eller pr mail:  Digterparken.aarhus@gmail.com (mails læses jævnligt, men ikke dagligt). 


Vicevært

Ejerforeningen har ansat en vicevært. Viceværtens kontor er i kælderen i blok 34N. Viceværten kontaktes nemmest på mail på denne adresse:  vicevaerten@digterparken-aarhus.dk


Grundet meget begrænset brug af kontortiden, har bestyrelsen besluttet, at der ikke længere vil være en månedlig  kontortid. Viceværten kontaktes på mailadressen ovenfor. 


Ved akutte skader/problemer vedrørende Ejerforeningen Digterparkens fællesinstallationer opstået udenfor viceværtens normale arbejdstid, kan følgende håndværkere kontaktes:

  • Nøglebrikker til fælles indgangsdøre: Din låsesmed 86 20 66 00
  • Kloak:Holst kloakservice: 86 51 16 90
  • VVS:Åbyhøj VVS: 86 75 56 50
  • EL:Lindpro: 89 32 99 00
  • Glarmester: Dag og Nat Glas: 5055 7556


Det gøres opmærksom på, at dersom skaden ikke falder ind under fællesinstallationer, kan du komme til selv at afholde udgiften for et vagt udkald.